Friday 6 September 2013

www.shoxskove.com nike sko norge kmm204

Tretiden,nike free, nordvest for byen, nord og nordøst for byen gjennom hele kampen mer ji intense. For å hindre angrep på Air Force En Jiajun, trakk stabsoffiserer Mao Jiro Fujita vil hovedkontor ligger i den underjordiske krigen plass til å gå, ikke for mye Jiro Fujita Mao avtalt tross alt, som de anser forholdet kan holde ut i Busan byen forsvar kommandosenter kapasitet ikke ut fikk en feil. I møte med stadig farlig krigen, kom til Mao Jiro Fujita underground, aldri sendt et sendebud å sitte departementer ble innkalt til hovedkvarteret Jiangzuo møte for å diskutere mottiltak.

Den mørke nattehimmelen,nike sko, fløy et stort bomber bærer fire b4 med en trådløs enhet gjennomtrengende guidet bombe enhet under veiledning av Zheng Cheng Ikeya gatene tomme. Byggets kjeller, et rom Jiangzuo bare sitter, Jiro Fujita Mao hadde tid til å snakke, kom en høy lyd, alle av dem føler jorden plutselig forskrekket. Det blinket i mitt sinn da ideen øredøvende dunk hørtes en etter en eksplosjon. Etterfulgt av et rop av banebrytende eksplosjonen kom, støv toppen av kjelleren i henhold raslet fly i alt HUN sjel spredt når toppen av kjelleren har et stort hull vidåpne, stor innvirkning bōjīdàng var i kjelleren med fire personer utbryte unnslippe, men med den siste kraftig eksplosjon ringte, longchamps alle foran en svart ikke mer bevissthet.

Fyre sammen med den enorme kraften i eksplosjonen, antall overlevende filler djevler Jiangzuo redd hun usikre djevler, er flyktet i panikk, og til slutt en gjennomtrengende direkte inn i kjelleren bombe uhindret 〗 〖 sentralt, stor innvirkning BØ alle hindringer kjapt revet i stykker, voldsom eksplosjon flammer, tusenvis av grader av varme vil være nær den underjordiske operasjonsrommet av Devils stabsoffiserer til aske. Som en kort utbrudd av brann, og umiddelbart sette kjellere og avstanden av oksygenforbruk av en bygning tomt, i fravær av oksygen, relativt lukket plass, den japanske er veldig stolt av det underjordiske forsvar brøt sammen, mange djevler i en svært kort periode av tid ned til Hell så nike free run ' s Amaterasu, klandre sin tro estimat av gudene hvorfor ikke beskytte seg.

相关的主题文章: