Thursday 5 September 2013

www.shoxskove.com nike shox norge btw281

På flyplassen på vei til Haeundae, An Yi Li Jinlong frykt for misforståelser, la til: Busan, er det også den japanske faktisk kjøre åtte mellomstore sykehus, men hovedsakelig for behandling av nordkoreanske sivile ray ban sunglasses sale ble skadet, så mange sårede, og legen sykepleiere mangler, alle sykehus er fulle. Her nylig frigjorte, japanske leger og sykepleiere nike shox dame tør brukervennlighet, er koreansk definitivt aktivert, men som ikke kjenner disse legene, sykepleierne, mellom enten blandet med japanske spioner.

En Yi tanke, sa : Japansk nasjon er en merkelig nasjon, så lenge erobringen av billige nike shox nike shox døde sett vil følge deg, hvis du en dag sterkere enn ham, ville han en dag tør å forråde ! Siden det er ingen slike fanger begikk selvmord i nederlag, betyr det nike shox servert myk, screenet se bra ut, legene, sykepleierne blinket ut, blant annet til de store sykehusene, for å løse mangel problemet, resten av helsevesenet team sammensetning, når som helst Hør å bruke! Intern migrasjon vil snart komme til Korea, til den tiden disse menneskene kan komme i stor praktisk !

Haiyun Taiwan med flyplassen,nike shox, er det et luftskip landet på bakken, åtte militær ambulanse til luftskipet side, med den bakre døren åpen, ble medic nøye frakte en båre ut av bilen, noen av de alvorlig skadde på båre ved siden av fortsatt fulgte sykepleier, holder en flaske plukket opp tempoet. Teamet til flyplassen, stoppet foran luftskipet kom. En Yi åpnet døren, så en mer enn hundre meter, medic som ble såret på bårer fokus ombordstigning, hver og en såret på en båre, kroppen pakket inn i en hvit bandasje gjennom hele feltsykehuset førstehjelp og behandling, de fleste bandasjer flater er ikke noe blod.

相关的主题文章: