Sunday 1 December 2013

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php ugg smic

M ljusa ögonblick, som sekreteraren verkligen lite speciell. Flytta ut över en ung flicka, Xiaoyun, kök och snabbt meddela dem noggrant förberedd enligt menyn, det bästa hantverket är ute. Chefer, ledare inne på polisstationen så mycket, bara för att se hur du är den yngsta av de mest respekterade politiska kommissarie Tianchang Zhen än de är här ? Den lilla flickans nyfikenhet är stark. Titta inte på ungdomarna, men folk är sekreterare ! Jag kan inte uttrycka det ? Om så är han inte glad, och med några dagars mellanrum för att kontrollera här ugg australia Brand, ville Karl dela när uggs rea barn Big Boss är inte mig ah !

ugg rea uggs rea barn Se tre polisinspektör rang är ugg bara inte det finns flera en polisinspektör göra? uggs rea barn Hur sekreteraren ah ? Kan inte se, Xiaoyun vet också att rang ! Men det här inte är mycket kopplad till jobbet, så länge livet är upp, kommer även en polisstation bli en polisinspektör. Tre är inte nödvändigtvis sämre än nivån ! Inte ställa frågor, och gå dig redo. M Xiaoyun ljusa klappade hans huvud, och skickade henne att arbeta den. M ljusa och hälsade en servitör, flyttade en liten låda öl i rutorna.

För att vara på den mat och vin tillsammans, Xu Fan toast väg. Tror att under ledning av herr HUI kommer uggs rea barn polisen vara blomstrande ! Disciplin sekreterare Zhang Wei Dao. uggs rea barn För herr HUI säker ! Qiu Bao Tin enades också. Tianchang Zhen roll hur motvillig, också dricka en kopp fylld med publiken. Som banketten utvecklats till klimax, Xu Fan och Wang Jianwu övriga fyra för att möta mer och mer harmonisk, och även WONG Man idystra ögon, som också ofta lovar att rosta, verkar det här är sant kollaboratörer, medan endast Enligt Ho, huden två stickningar.

相关的主题文章: